Crosstraining

Crosstraining (toiminnallinen harjoittelu) -voimaa, ketteryyttä, taitoa ja kestävyyttä!

Kolisevia tankoja, hikeä, magnesiumin tahrimia vaatteita ja omituisen näköisiä leuanvetoja. Tältä crosstraining harjoittelu saattaa näyttää ulkopuolisesta, mutta toiminnallinen harjoittelu on paljon muutakin!

Crosstraining sopii kaikille

Kaikki harjoittelussa käytettävät liikkeet ja painot voidaan varioida kunkin harjoittelijan tasoon nähden sopivaksi. Ja miksi ikäihminen ei voisi harjoitella tempausta? Tietenkin voi!

crosstraining on monipuolista

Juokse, souda, hypi narua, vedä maasta, kyykkää, vedä rinnalle, tempaa, vedä leukoja, punnerra, kiipeä narua, kävele käsillä, heiluta kahvakuulaa jne. Tunneilla käytettävien liikkeiden lista on loputon ja eri päivinä on erilainen treeni. Et tule varmasti kyllästymään!

Tunneilla saat ohjausta liikkeiden tekniikkaan

Crosstraining harjoittelu aloitetaan peruskurssilla, jossa käydään kaikki tärkeimmät liikkeet huolella läpi. Tämän jälkeen sinua ei jätetä oman onnen nojaan, vaan tunneilla ohjaajat opastavat liikkeissä. Tavallaan sinulla on harjoittelussa mukana oma personal trainer jokaisen treenin ajan.

crosstraining harjoittelulla saat tuloksia

Tulet nostamaan isompia rautoja, saat sen ensimmäisen leuan ja suoritat treenin nopeammassa ajassa. Inspiroiva ilmapiiri, monipuoliset harjoitteet ja tarpeeksi suuri teho takaavat menestyksen fyysisten ominaisuuksien kehittymisessä.

crosstraining harjoittelu luo yhteisöllisyyttä

Yhdessä treenaaminen luo innostavaa fiilistä tunneille. Kaikki tsemppaavat toisiaan kovan treenin läpi ja harjoituksen jälkeen puidaan suorituksen aikaisista tunnelmista. Koskaan ei tarvitse treenata yksin!

crosstraining-sali