fysiotreeni

FysioTreeni - hoivaa, huoltaa ja vahvistaa!

FysioTreeni on aktiivista fysioterapiaa ja kokonaisvaltaista liikeharjoittelua, joka suoritetaan monipuolisen ammattitaidon omaavan fysioterapeutin ohjaamana asiakkaan lähtökohdat, yksilölliset tarpeet ja tavoitteet huomioiden.

Liikeharjoittelun tavoitteena on mm:

- korjata mahdollisia kehon virheasentoja

- lisätä kehoon voimaa ja kestävyyttä

- parantaa ryhtiä

- lisätä kehon liikkuvuutta ja tasapainoa


FysioTreeni sopii harjoitusmuotona kaikille: istumatyöläisille, aktiiviliikkujalle/kuntoilijalle sekä tavoitteellista urheilua harrastavalle.


FysioTreeni harjoittelun avulla pyritään ehkäisemään urheiluvammoja. optimoimaan kehon toiminnallista suorituskykyänsekä tuetaan itse lajisuoritusta(esi. Golf, jalkapallo, juoksu jne).


FysioTreenissä painotetaan vaivojen ennaltaehkäisyä. kehon toiminnan ja harjoittelun optimoimista, suorituskyvyn parantamista sekä annetaan ohjeita turvalliseen ja tehokkaaseen harjoitteluun tukien ja huomioiden asiakkaan mahdolliset rajoitukset (esim. oireet ja vammat).

Oireiden hoito ja niiden taustalla olevien ongelmien korjaaminen on tärkeää ja muodostaa perustan oikealle harjoittelulle ja siinä kehittymiselle.


FysioTreenin tavoitteena on terveellisten ja ajtiivisten elämäntapojen pysyvä omaksuminen sekä fyysisen toimintakyvyn parantaminen ja ylläpitäminen.


Varaa rohkeasti aikasi FysioTreenin Demo-tunnille ja saat tietää, millaista treeniä FysioTreeni sisältää juuri sinun kohdallasi!


Lisätietoja p. 050-3821785 tai info@foreverjoensuu.fi