Ryhmäliikuntatunnit forever joensuu

Monipuolisesta valikoimastamme löytyy mm. Bodypump, Zumba ja kahvakuula! Löydät itsellesi mieluisat tunnit!

Monipuolista ryhmäliikuntaa. Sopivia jumppia kaikille!


Ryhmäliikuntatuntien kuvaukset
​​​​​​​

BODYPUMP on haastavaa lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii sekä naisille että miehille eli kaikille niille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Koska BODYPUMP on yksinkertaista, pääset helposti alkuun. Tunnin tehokkuus taas takaa sen, että huomaat tulokset nopeasti. Tunnilla käytetään levytankoja ja painoja. Kesto 60 min. Uusi BODYPUMP-koreografia ja musiikki lanseerataan kolmen kuukauden välein, samoin kuin muidenkin Les Mills-ohjelmien.

BODYBALANCE sopii kaikille! Se on ihana yhdistelmä Tai chi'n kaarevia, joogan voimakkaita ja pilateksen lihaskuntoa vahvistavia liikkeitä. Ei vaadi aikaisempaa kokemusta em. lajeista. Voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja rentoutumista kehittäviä liikkeitä. Tunnin jälkeen olosi on rentoutunut ja kehosi on täynnä energiaa! Tällä hetkellä tuntivalikoimassa 45 ja 60 minuutin tuntikonsepti. Uusi BODYBALANCE-koreografia ja musiikki lanseerataan kolmen kuukauden välein, samoin kuin muidenkin Les Mills-ohjelmien.

PILOXING ​​​​​​​ on tehokas intervallitreeni, jossa yhdistetään seisten tehtävät pilatesliikkeet kuntonyrkkeilyyn (pilates+boxing=piloxing). Lisäksi tunnilla tehdään helppoja tanssiliikkeitä.

Piloxing on lisenssitunti, jonka ohjelma vaihtuu 2-3 kk:n välein, joten saat kerta kerralta enemmän irti Piloxingissa tehtävistä liikkeistä.

Tunnilla on suositeltavaa olla paljain jaloin jalkaterän lihakisen vahvistamiseksi, mutta tossuja voi myös käyttää .

Kevyet Piloxing-painohanskat lisäävät harjoituksen tehoa ja kalorinkulutusta.

Tervetuloa rohkeasti tutustumaan!


KEHONHUOLTO-CIRCUIT

Kehonhuolto-circuit (ent. Pilates-circuit) on kiertoharjoittelutunti. Tunti sisältää lyhyen kehon herättelyn rullaavien ja avaavien liikkeiden avulla. Välineinä tunnilla käytetään pilatespalloja, -rullia, -renkaita sekä kuminauhoja ja Reformer-pilateslaitteita.

SH`BAM

​​​​​​​Yksinkertaiset, mutta kuumat ja trendikkäät tanssiliikkeet tekevät 45 min. SH´BAM™ tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti! Liikkeitäsi tahdittaa listahitit ja klassikkokappaleiden remix-versiot sekä modernit latinorytmit. SH´BAM™ on ylivoimaisesti hauskin ja sosiaalisin treeni. Uusi SH´BAM™ - koreografia ja musiikki lanseerataan kolmen kuukauden välein, samoin kuin muidenkin LES MILLS™ -ohjelmien.
ALAKROPPA 30

Tunti sisältää noin 5 minuutin lämmittelyn alavartalolle. Alavartalon lihaksistoa harjoitetaan liikepatteriharjoitteluna. Välineitä käytetään monipuolisesti. Tunti ei sisällä sykkeennostatusta eikä venyttelyä.

LAVIS

Lavis on uusi hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kesto 50 min.

ZUMBA

Zumba fitness on liikuntamuoto, joka on sekä hauskaa että tehokasta! Tule tanssimaan ohjatusti, mutta omalla tyylilläsi, nauttien samalla lattarirytmeistä. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. JOIN THE PARTY! Kesto 60 min.

CORE

Lyhyt lämmittely sisältää erilaisia tasapainon ja kehonhallintaa kehittäviä liikkeitä ja liikeyhdistelmiä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään vahvistamaan erityisesti keskivartalon lihaksia rauhalliseen tahtiin. Tunnilla käydään erilaisten harjoitusten kautta läpi pakaran, alaselän sekä vatsan lihakset monipuolisesti. Kesto 45 min.


YLÄKROPPA 30`

Tunti sisältää noin 5 minuutin lämmittelyn ylävartalolle. Ylävartalon lihaksistoa harjoitetaan liikepareittain. Välineitä käytetään monipuolisesti. Tunti ei sisällä sykkeennostatusta eikä venyttelyä.

KAHVAKUULA

Kahvakuula kehittää koko kropan lihaksia ja niiden hallintaa. Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kuulia on eri painoisia, jolla vastus saadaan jokaiselle sopivaksi. Kahvakuulan erityispiirre on sen soveltuvuus koko kehon liikkeisiin, kuten heilautukseen, tempaukseen, rinnallevetoon ja työntöön. Kahvakuulaa voi käyttää kuntoilun lisäksi voimaharjoitteluun, liikkuvuuden kehittämiseen, kehonhallintaan sekä monien urheilulajien oheisharjoitteluun. Tunneilla keskitytään myös tekniikoiden hiomiseen. Kesto 60 min.

KEHONHUOLTO-PILATES

Kehonhuolto-Pilates tunnilla käydään läpi helppoja hengitys- ja liikeharjoitteita ja pikkuhiljaa lisätään liikkeitä ja niiden vaikeusastetta. Kehonhuolto-Pilates on kehonhallintatunti, jossa keskitytään syvien ja pinnallisten lihasten hallintaan. Hengityksen ja rauhallisen rytmin avulla saadaan liikkeistä sulavia ja hallittuja. Tunnilla harjoitetaan keskivartalon syviä lihaksia, ryhtiä, kehonhahmotusta ja hengitystä. Tunnilla käytetään välineitä (pallo, rengas ja rulla).

Kesto 60 min.

VENYTTELY

Kehonhuoltoa koko vartalolle. Tunti sisältää rauhoittavaa musiikkia kuunnellen pitkiä ja rauhallisia venytyksiä. Tavoitteena liikkuvuuden ja aineenvaihdunnan lisääminen. Anna itsellesi aikaa ja mahdollisuus kuunnella kehoasi. Tällä hetkellä tuntivalikoimassa 45 minuutin tunti, sekä 30 minuutin tunti vaihtuvana kehonhuoltotuntina.


TANKOTANSSI

Tankotanssi kehittää tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta. Kehon liikeradat laajenevat ja liikkuvuus lisääntyy, mutta ennen kaikkea se kehittää kehon hallintaa, syviä lihaksia sekä kehon tuntemusta. Harjoittelu on äärimmäisen tehokasta, koska jokaisen liikkeen tekemiseen tarvitaan kokonaisvaltaisesti kehoa, joka toimii myös vastuksena. Alkeistunnilla lähdetään liikkeelle turvallisesti maan tasalta ja edetään askel askeleelta kohti seuraavaa haastetta. Aluksi on luonnollista, että osa liikkeistä tuntuu haasteellisilta, mutta kehitystä tapahtuu erittäin nopeasti ja sitä onnistumisen tunnetta ei voita mikään. Tällä hetkellä tuntivalikoimassa kurssimuotoinen alkeiskurssi (8 kertaa) sekä tankotanssi/jatkotunti, joka on tarkoitettu tankotanssia aikaisemmin harrastaneille. Kesto 60 min.

ALAKROPPA 30`

Tunti sisältää noin 5 minuutin lämmittelyn alavartalolle. Alavartalon lihaksistoa harjoitetaan liikepareittain. Välineitä käytetään monipuolisesti. Tunti ei sisällä sykkeennostatusta eikä venyttelyä.

KUNTOPIIRI-PAIKKAHARJOITTELU

Koko kehoa tehokkaasti kuormittava tunti, jonka avulla kehität lihaskuntoa, koordinaatiota ja kestävyyttä. Tunti sopii erinomaisesti kaikentasoisille kuntoilijoille. Varustaudu sisäkengillä, hikipyyhkeellä ja juomapullolla. Tunnin kesto 45 min.