TE3-liikkuvuusanalyysi - SELVITÄ KEHOSI LIIKKUVUUS, JOPA ALLE 10 MINUUTISSA!

Kehon liikkuvuus on perusta kehon hyvinvoinnille, hyvälle suoritustekniikalle ja turvalliselle harjoittelulle. Rajoitteet liikkuvuudessa, kehon puolierot ja/tai yliliikkuvuus nostavat loukkaantumisriskiä ja voivat aiheuttaa erilaisia kiputiloja.

Säännöllisellä liikkuvuusharjoittelulla ja omasta liikkuvuudesta huolta pitämällä optimoi kehon palautumisen sekä suorituskyvyn ja ennaltaehkäisee loukkaantumisia. Yleensä on kuitenkin vaikea silmämääräisesti päätellä, mikä kohta kehosta kaipaa erityistä huomiota. Objektiivinen liikkuvuusanalyysi auttaa keskittymään juuri oikeisiin kohtiin.

TE3 Liikkuvuusanalyysi on kehitetty yhdessä maailman johtavien liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa. Se muodostaa kokonaisvaltaisen kuvan kehon liikkuvuudesta jopa 10 minuutissa. Analyysi tehdään TE3-älykepillä sekä -sovelluksella, jotka mittaavat liikkuvuutta asteen tarkkuudella. 13 liikkeen mittaustuloksiin pohjautuen sovellus luo 4 täsmäharjoitteen ohjelman, joka keskittyy asiakkaan henkilökohtaisiin kehityskohtiin.

TE3 Liikkuvuusanalyysin avulla saat arvokasta dataa liikkuvuudestasi, motivoidut parantamaan sitä ja seuraat tuloksia. Se sopii kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta.

“Teen istumatyötä ja olin kärsinyt selkäkivusta sekä sen aiheuttamista uniongelmista koko aikuisikäni. TE3 Liikkuvuusanalyysin avulla selvisi, että ylävartaloni liikkuvuudessa oli merkittävä puoliero. Täsmäharjoittelulla kehoni tasapaino palautui jo muutamassa kuukaudessa. Lisäksi liikkuvuuteni parani 20%, selkäkipu on poissa ja nukun paremmin”.

TE3-asiakkaan kokemus tuotteesta

​​​​​​​

TE3:n takana ovat suomalaiset kaverukset Ari Laakkonen ja Fustrankin perustajana tunnettu Jarkko Kortelainen.

Lisätietoja hannamari.nieminen@foreverjoensuu.fi tai laita viestiä allaolevan lomakkeen kautta.