Koronaohjeistus kuntokeskuksellamme

Odotamme/toivomme jokaisen meidän jäsenemme, ja meillä vierailevien, noudattavan näitä talomme toimintamalleja. Se on meidän sisätiloissamme liikkumisen ehto. Tämä on meidän kaikkien yhteinen vastuu tässä koronatilanteessa.

KIITOS, ETTÄ VÄLITÄT JA NOUDATAT OHJEISTUKSIA!

Noudatamme kuntokeskuksessamme päivittäisiä hygieniarutiineita ja seuraamme THL:n/Siun Soten ja AVI:n ohjeistuksia aktiivisesti. Vastuullinen treeniympäristö luodaan yhdessä - kiitos, että noudatat hygieniaohjeitamme!

Jos sinulla on kuumetta, yskää tai muita ylähengitystieoireita, sinun tulee seurata THL:n toimintaohjeita ja jäädä kotiin. Kiitos, että otat muut huomioon!


TERVETULOA TREENAAMAAN!

Olemme tehneet erityisjärjestelyitä varmistaaksemme THL:n suositusten toteutumisen kuntokeskuksessamme. Toimenpiteet liittyvät koronaviruksen leviämisen ennaltaehkäisyyn.


KESKUKSESSA TOTEUTUVAT ERITYISJÄRJESTELYT:
• Noudata turvaväliä suihku- ja saunatiloissa. Suosittelemme peseytymään kotona mahdollisuuksien mukaan.
• Lastenhoitopalvelu on avoinna erityistoimenpiteitä noudattaen. Lue lastenhoidon toimintaohjeet huolella ennen lastenhoitoon saapumista - löydät ohjeet sivun alaosasta.
• Ryhmäliikuntatuntien osallistujamäärä on n. 10-17 henkilöä ryhmäliikuntatilan koko huomioiden. Tunneilla noudatetaan turvaväliä, ja tuntien lopussa on välineiden puhdistus. Tuntien vaihdon yhteydessä, malta odottaa kauempana ovesta niin, että edellisen tunnin osallistujat ovat tulleet pois jumppatilasta.
• Seniorit salilla ja paikkaharjoittelun osallistujamäärä on normaalia pienempi.
• Voit halutessasi ottaa mukaan oman treenimaton tunneille tai kuntosalille.
• Siivouksessa noudatetaan THL:n ohjeita ja kuntokeskuksellamme on useita käsidesi-pisteitä sekä tarvikkeita ja desifiointi-aineita välineiden ja laitteiden puhdistukseen. Halutessasi voit ottaa kertakäyttöhansikkaita veloituksetta sisäänkirjautumis-automaatin vierestä.
• Kuntosalimme käyttöaste on suurimmillaan arkisin klo 16-19 ja lauantaisin klo 9-13. Mikäli sinun on mahdollista treenata tuon ajan ulkopuolella toivomme, että tulet kuntosalille esimerkiksi keskellä päivää, tai aikaisin aamulla. Näin saadaan rytmitettyä kaikki liikkujat paremmin kuntosalille.MITEN SINUN TULEE TOIMIA ASIAKKAANA?
Sinun tulee huolehtia omalta osaltasi varotoimenpiteiden toteutumisesta sekä sosiaali- ja terveysministeriön ohjeiden noudattamisesta:

• Jos sinulla on edes pieniä sairauden oireita, älä tule kuntosalille.
• Jos olet juuri ollut kipeänä, pysy kotona THL:n ohjeistuksen mukaisesti.
• Jos olet terve ja hyvinvoiva, tervetuloa treenaamaan! Muistathan pitää huolta hyvästä hygieniasta, sillä se on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Treenaajien tulee myös puhdistaa laitteet ja välineet käytön jälkeen. Muista ottaa oma hikipyyhe mukaan.
• Pese käsiäsi perusteellisesti ja usein - älä koske kasvojasi. Käytä käsidesiä. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän ja puhdista laite sen jälkeen erityisen huolellisesti. Muista turvaväli toisiin treenaajiin.
• Käytä omaa juomapulloa. Hanasta suoraan juominen on ehdottomasti kielletty.

Suosittelemme kasvomasin käyttöä liikuttaessa käytävillä ja pukuhuoneissa.


LASTENHOIDON ERITYISTOIMENPITEET

Varmistaaksemme lastenhoidon turvallisuuden ja viihtyvyyden sekä lapsille että hoitajille, lastenhoidossa tulee noudattaa seuraavia ohjeita:
1. Varaa riittävästi aikaa tuodessasi lapsesi hoitoon.
2. Käytä myös lapselle käsidesiä tullessasi sisään.
3. Huolehdi, että omat ja lapsesi kädet on pesty ennen lapsen jättämistä hoitoon.
4. Noudata annettuja hygieniaohjeistuksia harjoittelusi aikana ja pese kädet ennen lapsen noutamista hoidosta.
5. Sairaana ei pidä tulla harjoittelemaan eikä sairasta lasta voi tuoda hoitoon.
6. Jätättehän omat lelut kotiin ja ruokien tuominen lastenparkkiin on kielletty.
7. Max 5 lasta kerrallaan


KIITOS, ETTÄ VÄLITÄT!